Transportplanerare - sommarvikariat

Transportplanerare – sommarvikariat
Plats
Huvudkontoret Navet Vafabmiljö
Anställningsform
Sommarvikariat heltid
Ansök senast
30 april, 2023

Vafabmiljö söker sommarvikarier till enheten Transport planering

Brinner du för logistik, transport, service och administration? Är du spindeln i nätet som älskar att lösa problem? Vi söker dig som vill jobba med transportplanering i sommar. Bli en av oss och jobba i en organisation som räddar världen lite varje dag.  

På enheten Transport planering administrerar du de uppgifter som behövs för att säkerställa och följa upp Vafabmiljös samlade transportuppdrag, samtidigt som du ges möjligheten att minimera miljöpåverkan genom effektiva transporter.

Hur ser din arbetsdag ut?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är support, problemlösning och övervakning av planerade transportuppdrag, där en stor del av arbetet består av uppföljning samt stöd vid avvikelser, reklamationer och fakturering. Du har dagliga kontakter med våra underleverantörer och du samarbetar tätt med vår egen driftorganisation, våra kunder samt andra avdelningar inom Vafabmiljö.

Vem är du?

Du är en lagspelare som brinner för att arbeta med support och administrativa uppgifter. Eftersom en stor del av tjänsten innebär telefon- och mejlkontakt, både internt och med våra kunder, behöver du vara strukturerad, samarbetsorienterad och duktig på skriftlig och muntlig kommunikation. Du sätter alltid kunden först, är motiverad att bidra till miljön och ett hållbart samhälle och du kan relatera till våra värdeord; trovärdig, omtanke, nytänkande och professionell.  Men framför allt drivs du av att få lösa problem med våra kunder och har alltid uppdraget i fokus.

Kvalifikationer

Du har:

  • Gymnasieutbildning och någon typ av eftergymnasial utbildning inom transport eller logistik.
  • Pågående eftergymnasialutbildning inom transport, logistik eller industriell ekonomi.
  • Erfarenhet av arbete inom logistikområdet, specifikt med avtalsuppföljning samt administrativ hantering och analys av transportdata.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Kunskaper i Officepaketet och för tjänsten vanligt förekommande system, gärna Future.

Det är meriterande om du har:

  • ADR-utbildning.
  • Erfarenhet från offentlig sektor eller arbete med logistik inom återvinning och miljöområdet.
  • Arbetat inom kundsupport, reception eller liknade administrativt arbete.
  • Arbetat med affärssystemet EDP Future och EDP Mobile.
  • Arbetat inom transport som exempelvis chaufför.

Vad får du?

Hos oss får du ett varierande arbete på en arbetsplats som sätter miljön först. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. Vi vill spegla våra kunder och samhället i stort och vill därför anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och den erfarenhet det ger.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:

Enhetschef Johan Juhlin, johan.juhlin@vafabmiljo.se , 021-39 35 33.

Facklig företrädare, Vision, Anna Helsing, anna.helsing@vafabmiljo.se , 021-39 35 17.

Övriga upplysningar

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med placering på huvudkontoret Navet, Gasverksgatan 7 i Västerås. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande, dock senast 30 april.
Mejla ditt CV och ditt personliga brev till: hr@vafabmiljo.se

Skriv ”Transportplanerare sommarvik” i ämnesraden på mejlet.

Välkommen med din ansökan! 

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.  

Om Vafabmiljö

Vafabmiljö är ett kommunalförbund bildat av Heby, Enköping och alla kommuner i Västmanland. Vi arbetar med avfallshantering på ett sätt som är långsiktigt och hållbart. Våra mål är att avfallsmängderna ska minska och att avfallet ska ses som en resurs. Allt ska återanvändas eller återvinnas så långt det bara är möjligt. Genom att dela med oss av vår kunskap och erbjuda bra lösningar vill vi ge dig förutsättningar att vara med och skapa en hållbar framtid. Tillsammans kan vi rädda världen lite varje dag, brukar vi säga.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av:
Porträttbild Johan Juhlin
Johan Juhlin
Enhetschef Transport Planering

Spontanansökan

Hittar du inte ditt drömjobb här just nu men vill ändå jobba med oss? Du är alltid välkommen att skicka in en spontantansökan så hör vi av oss!