E-faktura

Om du inte längre vill få fakturan i brevlådan erbjuder vi det elektroniska alternativet e-faktura. Ett smart och miljövänligt alternativ, samtidigt som det är en snabbare, smidigare och säkrare distribution.

E-faktura är en digital faktura som vi skickar direkt till din internetbank där du kan titta, godkänna och betala den. Den innehåller samma uppgifter som en pappersfaktura. När du är anmäld till e-faktura får du inte längre någon pappersfaktura från oss och e-fakturan får du vid samma tidpunkt som du skulle ha fått pappersfakturan. Om du missar att betala din e-faktura, skickar vi en påminnelse på papper.

Tänk på att om du byter bank måste du själv anmäla dig hos din nya bank för tjänsten elektronisk faktura från VafabMiljö Kommunalförbund.

Fördelar med e-faktura

Genom att välja e-faktura hjälper du till att minska avfallet och det gillar vi. Det är också en snabbare, smidigare och säkrare distribution. En annan fördel är att du kan kombinera e-faktura med autogiro. Vill du ha autogiro kontaktar du vår kundservice.

dokument och kuvert
Kombinera med autogiro
Du får din faktura i internetbanken eller digitala brevlåda och den dras med automatik på förfallodagen.
icons8-secured-mail 1
Säkert
Fakturor levereras krypterat och säkert.
soptunna
Minskar avfallet
Med e-faktura slipper du allt papper och minskar därmed ditt avfall.

Vanliga frågor gällande e-faktura