Kundrådgivare sommarjobb

Sommarjobb Kundrådgivare
Plats
Huvudkontoret, Navet, Vafabmiljö
Anställningsform
Visstidsanställning
Ansök senast
28 februari, 2023

Vafabmiljö söker extrapersonal till Kundservice

Är du en stjärna på kundservice? Är du lösningsfokuserad och älskar när det ringer?  Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra som kundrådgivare under sommaren, med möjlighet till fortsatt extrajobb under hösten. Bli en av oss och jobba i en organisation som räddar världen lite varje dag.

Är du en stjärna på kundservice? Är du lösningsfokuserad och älskar när det ringer?  Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra som kundrådgivare under sommaren, med möjlighet till fortsatt extrajobb under hösten. Bli en av oss och jobba i en organisation som räddar världen lite varje dag.

Hos oss får du vara en del av ett härligt gäng kompetenta kollegor på avdelningen Hållbarhet och Kommunikation, enhet Kundservice.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som kundrådgivare på Vafabmiljö har du en central roll där du är länken mellan kunden och organisationen. Du svarar på frågor om bland annat källsortering, farligt avfall, hushålls- och företagsavfall. Det sker via telefon, mejl och chatt.

Vem är du?

Du får energi av att kommunicera med andra människor, du gillar att lösa problem och ser möjligheter där andra ser hinder. Du är självständig och gillar att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och är en självklar lagspelare.

Ditt jobb är att dagligen leverera god service till kunder och kollegor – service är din vardag. Att välja att se problem ur den positiva vinkeln är en självklarhet för dig. Du har viljan att lära dig nya saker och att utveckla dina personliga förmågor. Att bemöta kunder, glada likväl som bestämda och irriterade ser du som en lärorik utmaning. Sist men inte minst vill vi att du kan relatera till våra värdeord Trovärdig, Omtanke, Nytänkande och Professionell, vilka sammanfattar både hur vi arbetar och hur vi vill uppfattas av våra intressenter.

Kompetenskrav

Du har:

  • gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • datorvana och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet

Det är meriterande om du har:

  • tidigare erfarenhet av kundorienterad verksamhet
  • förmåga att arbeta under högt tempo

Vad får du?

Hos oss får du ett varierande arbete på en arbetsplats som sätter miljön först. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. Vi vill spegla våra kunder och samhället i stort och vill därför anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och den erfarenhet det ger.

Övriga upplysningar

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under juni, juli och augusti med placering på huvudkontoret Navet, Gasverksgatan 7 i Västerås. Anställningens omfattning är behovsstyrd. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt och att du är tillgänglig för introduktion under maj månad.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:

Enhetschef Anders Ström, anders.strom@vafabmiljo.se , 021-39 92 06.

Så här ansöker du

Du är välkommen att söka tjänsten hos oss redan idag, urval sker löpande, dock senast 28 februari. Du söker genom att mejla ditt personliga brev och CV till hr@vafabmiljo.se

Skriv ”Extrapersonal Kundservice” i ämnesraden på mejlet.

Välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. 

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av:
Porträttbild Anders Ström
Anders Ström
Enhetschef Kundservice

Spontanansökan

Hittar du inte ditt drömjobb här just nu men vill ändå jobba med oss? Du är alltid välkommen att skicka in en spontantansökan så hör vi av oss!