Foto: Per Groth

VafabMiljö söker en Miljötekniker till Farligt avfall – sommarvikariat

Vill du bli en av oss och jobba i ett företag som är i framkant för vår miljö och framtid? Vi söker nu en Miljötekniker till Farligt avfall som vill jobba i sommar. Hos oss på VafabMiljö får du vara en del i ett härligt gäng med kompetenta kollegor och du kommer tillhöra avdelningen Produktion, enhet Farligt avfall.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Miljötekniker kommer du köra truck och lastmaskin i samband med lastning, lossning och omlastning av Farligt avfall. Du kontrollerar och väger inkommande gods och signerar transportdokument. Att utföra driftmässiga XRF-mätningar på inkommande massor, lagra dem i separata filer samt dokumentera i projektblad ingår också i dina arbetsuppgifter. Du har kontroll på lagerytor för massor och dirigerar chaufförer till rätt plats i samarbete med vågpersonalen, samt förser Kemiingenjören med underlag för uttransport styckegods, extern mottagare. En självklarhet är att se till att tömda emballage återanvänds eller återvinns.

Vem är du?

Som person är du inlyssnande med ett gott sinne för planering och god ordning. Du har en vilja att aktivt bidra till ständig förbättring och tillsammans med kollegorna sträva efter att nå enhetens och organisationens mål. I arbetet styr till viss del lagar och förordningar hanteringen, därför är det viktigt att du är uppmärksam på detaljer samt har en god känsla för efterlevnad av regler.

Du anpassar dig till förändringar men har även förmåga att självständigt planera arbetsdagen för så effektivt arbete som möjligt. Att ha stort kundfokus och god kvalitet i arbetet är grunden i allt utfört arbete. Det är självklart att du har en god samarbetsvilja, är problemlösningsorienterad och har stor känsla för service och kundbemötande.

Kompetenskrav:

  • B-körkort
  • Truckkort
  • Förarbevis hjullastare C2
  • Minst gymnasial utbildning
  • Allmänna datakunskaper
  • Miljöintresse

Det är meriterande om du har:

  • grundläggande kunskaper inom kemi

Vi erbjuder dig

VafabMiljö står inför en stor och rolig utmaning och vi kan erbjuda en intressant arbetsplats där vi vill att våra medarbetare utvecklas för att driva VafabMiljös utveckling. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. VafabMiljö vill spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Övriga upplysningar

Anställningen är ett sommarvikariat med placering på Gryta avfallsstation i Västerås.

Om du vill veta mer om tjänsten

Upplysningar ges av rekryterande chef Josefin Forsell tfn 021-39 92 74.

Så här ansöker du

Välkommen att söka sommarvikariat hos oss redan idag, urval sker löpande, dock senast 2 april 2018. Det gör du genom att mejla ditt CV och ditt personliga brev till: hr@vafabmiljo.se

Skriv ”Miljötekniker Farligt avfall” i ämnesraden på mejlet.

Om VafabMiljö

VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. VafabMiljö arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! Läs mer på www.vafabmiljo.se