Foto: Per Groth

VafabMiljö söker en maskinförare

Vill du vara med och jobba i ett företag som är i framkant för vår miljö och framtid? Vi söker nu en maskinförare som kan vara en lagspelare men ändå arbeta självständigt.  Hos oss på VafabMiljö får du vara en del i ett härligt gäng med duktiga kollegor som arbetar på avdelningen Produktion med ansvar för återvinning. Om vi inte kan återanvända är målet att återvinna material i så stor utsträckning som möjligt. Det är en viktig uppgift vi har, då vi sparar mycket av jordens resurser. Genom återvinning sparas dessutom mycket energi jämfört med nyproduktion av material. Avdelning produktion har anläggningar i alla kommunalförbundets kommuner. Vi är stolta över vår avdelning. Det vi gör kan du inte arbeta med någon annanstans!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som maskinförare kommer du att arbeta med att kvalitetssäkra material, lastning/lossning av lastbilar, sortering/bearbetning av olika material. Daglig tillsyn och underhåll av maskinutrustning är också en viktig del. Maskin som används är hjullastare, främst på Gryta avfallsanläggning men vid behov även vid övriga anläggningar. Du kommer att ingå i ett arbetslag med roterande arbetsuppgifter varför det för oss är en självklarhet att vi har ett gott samarbete inom enheten, men det är också lika självklart att vi samarbetar med andra enheter och avdelningar inom Vafabmiljö.

Vem är du?

Vi söker nu dig som har några års erfarenhet av att köra hjullastare/grävmaskin. Tjänsten innebär att man har kontakt med både kunder och medarbetare så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Vi värdesätter att du är serviceinriktad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och att du har förmåga att avgöra hur arbetet bäst planeras och utförs. Som person är du flexibel och tar ansvar för att de gemensamma verksamhetsmålen uppfylls.

Kompetenskrav

  • gymnasiekompetens
  • B-körkort
  • yrkesbevis eller utbildningsintyg/förarbok för hjullastare/grävmaskin
  • erfarenhet av maskinförararbete i processmiljö
  • datorvana

Det är meriterande om du har

  • erfarenhet av återvinningsbranschen.
  • miljöintresse

Vi erbjuder dig

VafabMiljö står inför en stor och rolig utmaning och vi kan erbjuda en intressant arbetsplats där vi vill att våra medarbetare utvecklas för att driva VafabMiljös utveckling. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö.

Om du vill veta mer om tjänsten

Upplysningar ges av enhetschef Micael Carlberg tfn 021-39 35 36.

HR-konsult Elin Hofvander tfn 021-39 38 36.

Facklig företrädare är Joakim Ramsten, Transport, tfn 070-465 82 26.

Övriga upplysningar

Anställningen är heltid och tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Referensnummer: A735642.

Så här ansöker du

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag, dock senast 17 december 2017.

I denna rekrytering samarbetar vi med Västerås stad.

Du ansöker via denna länk

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till erbjudanden om annonser och rekryteringstjänster.