Projektledare

Projektledare
Plats
Vafabmiljö
Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid
Ansök senast
7 juni, 2023

Vafabmiljö söker en projektledare

Vill du vara med och driva projekt av olika storlek för att påverka framtidens avfallshantering? Vi söker nu en projektledare som vill jobba mot en hållbar framtid. Bli en av oss och jobba i en organisation som räddar världen lite varje dag. 

Du kommer att vara placerad på planeringsavdelningen där vi arbetar med övergripande strategiska frågor inom förbundet. Här utvecklar, leder och stödjer vi projekt och processer. Vi samordnar även kontakten med våra tolv medlemskommuner på tjänstemannanivå. Vi är idag drygt tio medarbetare med olika bakgrund och specialistkunskap som arbetar mot olika områden inom förbundet.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer leda verksamhetsnära projekt av olika storlek och karaktär som påverkar vår organisation. Det kan handla om allt från anläggningsplaner för våra avfallsanläggningar, införande av förpackningsinsamling hos alla våra 330 000 kunder, utveckla våra återbruk eller att ta fram ny avfallsplan för våra medlemskommuner. Du har en nära samverkan med såväl interna som externa parter och har en samordnande roll. Resor förekommer i denna tjänst.

Vem är du?

Du har erfarenhet av att leda projekt på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt där du framgångsrikt ansvarat för projekt av mer omfattande karaktär. I den här rollen utför du arbetet tillsammans med kollegor men du behöver vara självgående och ta ansvar för att driva dina processer och projekt framåt. Du är strukturerad i din metodik samtidigt som du har en förmåga att justera arbetet efter förändrade förutsättningar. Din analytiska förmåga är god då du kan komma arbeta med komplexa problem. Detta för att du ska kunna leda, motivera och förse andra med de uppgifter som krävs för att på ett effektivt sätt nå gemensamma mål.

Kompetenskrav

Du har:

  • Akademisk examen inom relevant område.
  • Erfarenhet av att leda och driva större projekt.
  • God datorvana och kunskaper i Office-paketet.
  • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • B-körkort, manuellt växlad bil.
  • Miljöintresse.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från att jobba inom näringslivet.
  • God ekonomisk förståelse och förmåga att upprätta kalkyler och business case.

Vad får du?

Hos oss får du ett varierande arbete på en arbetsplats som sätter miljön först. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. Vi erbjuder flera förmåner; bland annat ger träning ledig tid.

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du är placerad på Navet i centrala Västerås, Gasverksgatan 7.

Vi vill spegla våra kunder och samhället i stort och vill därför anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det ger.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:

Avdelningschef Linda Gårdstam, linda.gardstam@vafabmiljo.se , 021 39 35 78.

HR-konsult Västerås stad, Fredrik Follmer fredrik.follmer@vasteras.se , 021-39 39 73.

Facklig företrädare Vision, Anna Helsing, anna.helsing@fv.vision.se , 021-39 35 17.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag. Sista ansökningsdag är den 7 juni. I denna rekrytering samarbetar vi med Västerås stad. Du söker tjänsten via extern länk:

Välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. 

Om Vafabmiljö

Vafabmiljö är ett kommunalförbund bildat av Heby, Enköping och alla kommuner i Västmanland. Vi arbetar med avfallshantering på ett sätt som är långsiktigt och hållbart. Våra mål är att avfallsmängderna ska minska och att avfallet ska ses som en resurs. Allt ska återanvändas eller återvinnas så långt det bara är möjligt. Genom att dela med oss av vår kunskap och erbjuda bra lösningar vill vi ge dig förutsättningar att vara med och skapa en hållbar framtid. Tillsammans kan vi rädda världen lite varje dag, brukar vi säga.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av:
Porträttbild Linda Gårdstam Porträttbild Linda Gårdstam
Linda Gårdstam
Enhetschef Planering

Spontanansökan

Hittar du inte ditt drömjobb här just nu men vill ändå jobba med oss? Du är alltid välkommen att skicka in en spontantansökan så hör vi av oss!