Bild på kvinna som står bredvid en hjullastare
Foto: Per Groth

VafabMiljö söker Maskinförare

Vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Har du erfarenhet av att köra lastmaskin och ser fram emot att få arbeta i ett team tillsammans med ansvarsfulla och engagerade personer samtidigt som du får vara med och värna om miljön? Då tror vi att du är en av våra framtida maskinförare. Hos oss på avdelningen Produktion, enhet Återvinning, får du jobba tillsammans med härliga kollegor på en arbetsplats som präglas av gemenskap, lösningsfokus och öppenhet.

Genom återvinning sparar vi mycket av jordens resurser, såsom den energi som annars förbrukas via nyproducerat material. Det är en viktig uppgift som vi har tillsammans på VafabMiljö för en hållbar framtid. På vår enhet kommer du att få arbeta tillsammans med kollegor inom VafabMiljö-regionen i Västmanlands län samt Heby och Enköpings kommun.

Hur ser din arbetsdag ut?

Hos oss kommer du ha varierande arbetsuppgifter inom återvinning, som att få köra våra lastmaskiner och arbeta med kvalitetssäkring av material, lastning och lossning av lastbilar samt sortering och bearbetning av olika material. Daglig tillsyn och reparation/underhåll av maskinutrustning är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagd till dagtid men helgarbete kan förekomma. Du kommer mestadels vara stationerad i Köping, men arbete förekommer även på våra övriga anläggningar i regionen.

Vem är du?

Vi söker dig som är ansvarsfull och som ser fram emot att få arbeta i ett högt arbetstempo tillsammans med engagerade kollegor och bidra till hög kvalité på våra avfallsanläggningar. Här kommer du som uppskattar att arbeta med ny teknisk utrustning att trivas.

Kvalifikationer

Du har:

  • Yrkesbevis eller utbildningsintyg för hjullastare
  • Erfarenhet av att köra lastmaskin (hjullastare) och/eller återvinningskross
  • B-körkort

Det är meriterande om du har:

  • Gymnasieutbildning inom maskin och transport eller annan likvärdig utbildning
  • Erfarenhet av reparation- och underhållsarbete av maskinutrustning
  • Erfarenhet av arbete inom återvinningsbranschen

Vad får du?

Du får arbeta på en spännande arbetsplats som sätter miljön först. Tillsammans med dig vill vi skapa det hållbara samhället och vi har en mycket spännande tid framför oss. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och vi värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Om du vill veta mer om tjänsten

Enhetschef Micael Carlberg 021-39 35 36.
HR-konsult Alexander Brock 021-39 14 06.
Facklig företrädare, Transportarbetarförbundet, Fredrik Lahti 070-465 82 25.

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Så här ansöker du

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag. Sista ansökningsdag är den 24 juli 2019. I denna rekrytering samarbetar vi med Västerås stad.

Du söker tjänsten via denna länk

Välkommen med din ansökan!

Om VafabMiljö

VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. Vi arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! Läs gärna mer om oss på vafabmiljo.se