hjullastare som kör wellpapp

VafabMiljö söker en Maskinförare

Är du en ansvarsfull lagspelare med ordningssinne som har erfarenhet av att köra hjullastare? Vill du vara med och bidra till en hög kvalité på våra avfallsanläggningar? Bli en av oss och jobba i en organisation som räddar världen lite varje dag.

På avdelningen Produktion, enhet Återvinning, får du jobba tillsammans med kompetenta kollegor på en arbetsplats som präglas av gemenskap, lösningsfokus och öppenhet. Här arbetar 22 medarbetare som maskinförare, lastmaskinister och grävmaskinister med mera. Vi arbetar tillsammans i lag och strävar hela tiden mot att komma uppåt i avfallstrappan.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Maskinförare kör du våra lastmaskiner, grävmaskiner och sorteringsmaskiner i samband med lastning, lossning och omlastning av material. Du arbetar med kvalitetssäkring, vilket innebär sortering och bearbetning av olika materialslag. Det ingår även daglig tillsyn och ibland reparation/underhåll av maskinutrustning. Du ingår i ett roterande arbetslag och vid behov förekommer det även arbete på våra andra anläggningar.

Vem är du?

Som person är du självständig och flexibel med ett gott sinne för planering och god ordning. Du tar ansvar och har en vilja att aktivt bidra till ständig förbättring. Din förmåga att självständigt planera arbetsdagen för så effektivt arbete som möjligt är självklar, samtidigt som du anpassar dig till förändringar. Din goda samarbetsvilja och att du är problemlösningsorienterad gör att du har stor känsla för service och kundbemötande. Hos dig finns ett stort miljöintresse och en vilja att bidra till ett hållbart samhälle. Du känner igen dig i VafabMiljös värdeord Trovärdig, Omtanke, Nytänkande och Professionell.

Kompetenskrav

Du har/kan:

  • Gymnasieutbildning inom maskin och transport eller annan likvärdig utbildning
  • Yrkesbevis eller utbildningsintyg för hjullastare eller motsvarande
  • Erfarenhet av att köra lastmaskin (hjullastare) och grävmaskin
  • B-körkort
  • Datorvana
  • Miljöintresse

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter inom avfallsanläggningar eller återvinningsbranschen
  • Kunskap om avfallshantering
  • Erfarenhet av reparation- och underhållsarbete av maskinutrustning

Vad får du?

Hos oss får du ett varierande arbete på en arbetsplats som sätter miljön först. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. Vi erbjuder flera förmåner; bland annat ger träning ledig tid. Vi vill spegla våra kunder och samhället i stort och vill därför anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det ger.

Om du vill veta mer om tjänsten

Enhetschef Micael Carlberg, 021-39 35 36, micael.carlberg@vafabmiljo.se
HR-konsult Carolina Carlmatz, 021-39 16 50, carolina.carlmatz@vasteras.se
Facklig representant Kommunal, Åsa Sandström, 079 060 44 33, asa.sandstrom@vafabmiljo.se

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid och helgarbete förekommer då du arbetar enligt schema. Du utgår från Gryta avfallsanläggning i Västerås. Vid behov arbetar du på våra andra anläggningar i regionen. Tillträde enligt överenskommelse.

Så här ansöker du

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag. Sista ansökningsdag är den 23 september 2021. I denna rekrytering samarbetar vi med Västerås stad.

Du söker tjänsten via denna länk

Om VafabMiljö

VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av Heby, Enköping och alla kommuner i Västmanland. Vi arbetar med avfallshantering på ett sätt som är långsiktigt och hållbart. Våra mål är att avfallsmängderna ska minska och att avfallet ska ses som en resurs. Allt ska återanvändas eller återvinnas så långt det bara är möjligt. Genom att dela med oss av vår kunskap och erbjuda bra lösningar vill vi ge dig förutsättningar att vara med och skapa en hållbar framtid. Tillsammans kan vi rädda världen lite varje dag, brukar vi säga.