VafabMiljö söker Drifttekniker till Norsa avfallsvärmeverk i Köping

Vill du ha ett av framtidens viktigaste uppdrag? Vi på VafabMiljö arbetar för ett hållbart samhälle, för våra barn och för vår framtid. Vi söker nu dig som är tekniskt intresserad, vill jobba med energiutvinning och trivs med varierande arbetsuppgifter.

På Norsa avfallsvärmeverk får du som drifttekniker arbeta med avancerad teknik. Du kommer att vara placerad på vår avdelning ”Process och underhåll” där du tillsammans med ett gäng kompetenta och fantastiska kollegor är en del av arbetsgruppen ”Energiåtervinning”. Norsa avfallsvärmeverk tar emot cirka 22 000 ton avfall per år för förbränning med energiutvinning och ansvarar för drift och underhåll av produktion samt distribution.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som drifttekniker hos oss är du en viktig del i produktionen och distributionen av fjärrvärme för Köpings kommun. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är drift- och processövervakning, förebyggande och avhjälpande underhåll av maskiner och utrustningar såsom avfallspannor, pelletspannor samt distributionsanläggning för fjärrvärme.

Utöver varierande arbetsuppgifter och erfarna kollegor får du ingå i ett skiftlag där ni tillsammans får driva anläggningarna samt ständigt arbeta med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösningar vid driftstörningar. Norsa avfallsvärmeverk i Köping är den plats som du kommer att vara stationerad på, men du kommer även att få besöka och driva andra anläggningar inom kommunen som vi samarbetar med.

Vem är du?

För att lyckas i tjänsten som drifttekniker har du ett brinnande intresse för teknik och är en skicklig problemlösare. Vidare är du ansvarsfull och kvalitetsmedveten samt tycker om att samarbeta.

Kompetenskrav

  • tekniskt inriktad gymnasieutbildning, yrkeshögskola eller högskola
  • B-körkort
  • datorvana
  • god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet av drift och underhåll inom energibranschen eller processindustrin
  • god teknisk kompetens inom mekanik, drift-, el- eller processteknik

Vad får du?

Du får arbeta på en spännande arbetsplats som sätter miljön först. Tillsammans med dig vill vi skapa det hållbara samhället och vi har en mycket spännande tid framför oss. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och vi värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Om du vill veta mer om tjänsten

Enhetschef Ronny Moberg 0221-294 96
HR-konsult Linda Englin 021-39 39 71
Peter Söderberg, Seko 072-147 28 67

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Så här ansöker du

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag, dock senast 22 april 2019. I denna rekrytering samarbetar vi med Västerås stad.

Du söker tjänsten via denna länk

Om VafabMiljö

VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. Vi arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! Läs gärna mer om oss på vafabmiljo.se