överblick över Återbruket
Fotograf: Per Groth

Att tänka på när du besöker Återbruken under pandemin

Under pandemin har vi sett att tillströmningen till våra Återbruk ökar. För att öka säkerheten, både för dig och personalen, kommer vi vid behov att begränsa antalet fordon som får komma in på Återbruket samtidigt. Dessutom kommer du kunna få dina sorteringsfrågor besvarade av vår personal direkt vid infarten. Denna förändring berör Återbruken Hälla, Stenby, Ängsgärdet, Bäckby, Enköping, Sala, Köping och Arboga.

Tänk på att det här kan medföra långa köer och att det kan ta längre tid att besöka oss än normalt. Allra högst tryck har vi på helgen.

Stanna hemma om du är sjuk

Det rör sig många människor på våra Återbruk. Följ de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten och besök oss inte om du är sjuk eller befinner dig i karantän – för din och vår skull.

Lämna gärna barnen hemma

Ta inte med dig barnen till Återbruket, om du inte måste. Tempot är tidvis mycket högt och många fordon och människor är i rörelse på en begränsad yta. Ett barn som rör sig mellan bilarna kan vara svårt att upptäcka i tid.

Håll avstånd från varandra

Tänk på att hålla ett skyddsavstånd på 2 meter från varandra.

Knacka gärna på – men kliv inte in

Om du vill komma i kontakt med vår personal, om de är inne i byggnaden, så ber vi dig att knacka på och invänta personal.

Kundtoaletten på Återbruket Köping – stängd tillsvidare

Som en försiktighetsåtgärd väljer vi att stänga kundtoaletten på Återbruket Köping. Tack för visad förståelse.