Blanketter företag

Här hittar du blanketter för dig som arbetar på företag. Om du exempelvis vill lämna farligt avfall eller avfall till deponi behöver du först fylla i en avfallsdeklaration.

Avfallsdeklaration

När du lämnar farligt avfall ska du först fylla i en avfallsdeklaration som du får av oss genom att kontakta kundservice på 021-39 35 00. I deklarationen fyller du i avfallsslag och mängder. Deklarationen är avfallets id-nummer som sedan följer med avfallet genom hela kedjan från dig som producent till slutbehandling. För varje typ av farligt avfall som omhändertas skrivs en avfallsdeklaration. Deklarationen ska först registreras hos oss, därefter beställer du transportdokument av kundservice innan du lämnar ditt avfall.

Beskrivning för hur du fyller i avfallsdeklaration för farligt avfall (pdf)

Som avtalskund hos VafabMiljö kan du fylla i din beställning digitalt och skicka direkt som e-post. Klicka på rubriken ”Beställ hämtning” i menyn. Om du inte är avtalskund ringer du kundservice för att beställa deklarationen, se kontaktuppgifter längst ned på sidan.

Avfallsdeklaration deponi – Blankett (pdf) (ej farligt avfall eller massor)

Spara en kopia av din ifyllda deklaration. Det underlättar för dig vid en ny beställning samt vid miljörevision. Det deklarationsnummer som avfallet har kan användas varje gång du vill ha hämtning av just detta avfall.


Anmälan om ägarbyte/flyttanmälan

Om du säljer din fastighet eller flyttar behöver vi få in en anmälan om ägarbyte. Du kan fylla i blanketten på två sätt:

Anmälan om ägarbyte eller flytt, elektronisk blankett

  1. Fyll i blanketten
  2. Tryck på skicka. Blanketten skickas automatiskt till kundservice@vafabmiljo.se

Anmälan om ägarbyte eller flytt, ifyllningsbar och utskrivbar blankett (pdf)

  1. Fyll i blanketten
  2. Spara den ifyllda blanketten lokalt på din dator
  3. Maila den sedan till kundservice@vafabmiljo.se

Observera att blanketten endast avser hämtning av rest- och matavfall. Om du är företagskund, bostadsrättsförening eller samfällighet och har andra tjänster som till exempel insamling av förpackningar behöver du kontakta kundservice för att göra ändringar och anmäla flytt.


Offertförfrågan massor

Om du vill ha en offert för mottagning och hantering av massor som till exempel jord,  betong, sand, aska och asfalt kan du fylla skicka in en offertförfrågan direkt till oss genom att fylla i vårt formulär

Offertförfrågan Massor


För frågor eller beställning av blanketter, hör av dig till kundservice på 021-39 35 00.