Blanketter företag

Här hittar du blanketter för dig som arbetar på företag. Om du exempelvis vill lämna farligt avfall eller avfall till deponi behöver du fylla i en avfallsdeklaration.

Anmälan om ägarbyte/flyttanmälan

Om du säljer din fastighet eller flyttar behöver vi få in en anmälan om ägarbyte. Du kan fylla i blanketten på två sätt:

Elektronisk blankett

  1. Fyll i blanketten
  2. Tryck på skicka. Blanketten skickas automatiskt till kundservice@vafabmiljo.se

Ifyllningsbar och utskrivbar blankett

  1. Fyll i blanketten
  2. Spara den ifyllda blanketten lokalt på din dator
  3. Maila den sedan till kundservice@vafabmiljo.se

Observera att blanketten endast avser hämtning av rest och matavfall, m du är företagskund, bostadsrättsförening eller samfällighet och har andra tjänster som t ex insamling av förpackningar behöver du kontakta kundservice för att göra ändringar och anmäla flytt.

Avfallsdeklaration

När du lämnar farligt avfall ska du fylla i en avfallsdeklaration som du får av VafabMiljö. I deklarationen fyller du i uppgifter som avfallsslag och mängder. I deklarationen kan du även ange önskemål om transportör och tidpunkt för hämtning. Deklarationen följer sedan med avfallet genom hela kedjan från dig som ”producent” till slutbehandling. För varje typ av farligt avfall som skall omhändertas skrivs en avfallsdeklaration. Deklarationen måste vara ifylld innan upphämtning av avfallet är möjligt.

Här hittar du beskrivning hur du fyller i avfallsdeklaration för farligt avfall

Som avtalskund hos VafabMiljö kan du fylla i din beställning digitalt och skicka direkt som e-post. Klicka på rubriken ”Beställ hämtning” i menyn. Om du inte är avtalskund ringer du kundservice för att beställa deklarationen på tfn 021-39 35 20.

Avfallsdeklaration deponi – Blankett (ej farligt avfall eller massor)

Spara en kopia av din ifyllda deklaration. Det underlättar för dig vid en ny beställning samt vid miljörevision. Den deklaration som har upprättats kan användas varje gång du vill ha hämtning av just detta avfall.

Vid övriga frågor kontakta vår kundservice på tfn 021-39 35 20.