VafabMiljö söker sommarvikarier – Chaufförer till vår enhet Transport Hushåll

Nu söker vi Chaufförer till vår enhet Transport Hushåll med placering i Västerås, Fagersta eller Köping.

Vill du bli en av oss och jobba i ett företag som är i framkant för vår miljö och framtid? Vi söker nu chaufförer som vill jobba i sommar. Hos oss på VafabMiljö får du vara en del i ett härligt gäng med kompetenta kollegor och du kommer tillhöra avdelningen Transport och Logistik, enhet Transport Hushåll.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som chaufför på enheten Transport Hushåll samlar du in och transporterar hushållsavfall runt om i vår region.  Insamlingen bestäms av vår transportledning via Future/Mobile eller körlistor. Som chaufför ansvarar du för att utföra de dagliga körningarna från Mobile samt återrapportera och lägga upp eventuella avvikelser i systemet. När körningen är klar ansvarar du för att varje materialslag vägs in och töms. Du ansvarar också för daglig bilvård av våra fordon. Du kommer att utgå ifrån någon av städerna Västerås, Köping eller Fagersta.

Vem är du?

Som person är du självständig, noggrann och har servicekänsla.

Kompetenskrav

  • YKB
  • CE-körkort
  • Miljöintresse

Vi erbjuder dig

VafabMiljö står inför en stor och rolig utmaning och vi kan erbjuda en intressant arbetsplats där vi vill att våra medarbetare utvecklas för att driva VafabMiljös utveckling. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. VafabMiljö vill spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Övriga upplysningar

Anställningen är ett sommarvikariat.

Så här ansöker du

Välkommen att söka sommarvikariat hos oss redan idag, urval sker löpande, dock senast 2 april 2018. Det gör du genom att mejla ditt CV och ditt personliga brev till: hr@vafabmiljo.se

Skriv ”Chaufför Hushåll” i ämnesraden på mejlet.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till erbjudanden om annonser och rekryteringstjänster.

Om VafabMiljö

VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. VafabMiljö arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! Läs mer på www.vafabmiljo.se