VafabMiljö söker en Utesäljare

Foto: Per Groth

Vi är i en spännande utvecklingsfas! Nu söker vi dig som är affärsdriven, ser helhetslösningar och brinner för goda kundrelationer.

Hos oss får du möjlighet att bidra till förbättring av det viktigaste vi har – vår miljö. Tjänsten är placerad på enheten Marknad under avdelningen Hållbarhet & Kommunikation.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som utesäljare kommer du arbeta med nykundsbearbetning samt utveckling och merförsäljning av redan befintliga kunder hos VafabMiljö. Du är aktiv och närvarande hos dina kunder men även tillgänglig och tar emot de kunder som själva tar kontakt. Vidare innebär rollen administration i form av anbud- och offerförfrågningar. Du planerar och strukturerar själv din arbetsdag med rätt prioriteringar av kundbesök och administration. Hela tiden i strävan för att nå dina uppsatta mål. Som utesäljare skräddarsyr du den bästa lösningen för kund och strävar alltid efter service i världsklass och hundra procent nöjda kunder.

Kompetenskrav

  • Flerårig erfarenhet av försäljning av tjänster eller entreprenadlösningar till företag.
  • Bred bakgrund av relationsbyggande arbete och kundbemötande.
  • God administrativ förmåga
  • B-körkort
  • Datorvana

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av kampanjplanering, offertarbete, anbudsberäkningar och förhandlingar.
  • Erfarenhet att arbeta med affärssystem och Officepaketet.
  • Miljöintresse

Vem är du?

Som person är du en engagerad, positiv och resultatorienterad relationsskapare. Vi söker dig som brinner för mötet med kund, du ser möjligheter och har förmågan att hantera snabba förändringar. Du driver självständigt ditt arbete framåt och har förmågan att prioritera och planera din tid för kundbesök och administration. Du sprider energi och har en god samarbetsförmåga. Vidare trivs du i en kommunikativ roll där din dag består av många möten och mycket kundkontakt.

Vi erbjuder dig

VafabMiljö står inför en stor och rolig utmaning och erbjuder dig en intressant arbetsplats där vi vill att våra medarbetare utvecklas för att driva VafabMiljös utveckling. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. VafabMiljö vill spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Övriga upplysningar

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Placeringen är på huvudkontoret på Gryta i Västerås.

Om du vill veta mer om tjänsten

Frågor kring tjänsten besvaras av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Så här ansöker du

Låter det här som en tjänst för dig? Då alla ansökningar behandlas löpande är du välkommen att ansöka redan idag, dock senast den 31 januari. I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Norén & Lindholm.

Ansök här