Foto: Per Groth

VafabMiljö söker en Drifttekniker

Vi har nyligen rekryterat men behöver ytterligare förstärkning. Vill du vara med och jobba med teknik i framkant för vår miljö och framtid? Är du dessutom en teknisk problemlösare med erfarenhet, driv och processtänkande så kommer du att passa utmärkt i vår grupp.

Hos oss på VafabMiljö får du vara en del i ett härligt gäng med kompetenta kollegor som arbetar med förädling av vårt avfall för att producera biogas. Avdelningen Process och underhåll ansvarar för att rena olika typer av vatten och flytande avfall från våra avfallsanläggningar, utvinna och nyttiggöra gas från deponierna, behandla organiskt avfall samt producera och distribuera biogas i form av fordonsbränsle. Avdelningen har anläggningar i alla kommunalförbundets kommuner. Vi är stolta över vår produktion – Detta kan du inte arbeta med någon annanstans!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som drifttekniker på enheten ”Gas” har du en viktig roll i vår verksamhet och kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, drift- och processövervakning samt rondering. En del av tjänsten innebär att ständigt arbeta med förbättringar av anläggningar och arbetssätt. Genom arbetet inom olika utvecklings- och förbättringsprojekt förväntas du bidra med klokhet och engagemang. Hos oss är arbetet brett och varierande och vi utför ansvarsfullt alla förekommande arbetsuppgifter. I tjänsten så samarbetar du med kollegorna inom arbetsgruppen ”Gas” men också naturligt med övriga medarbetare inom avdelningen Process och underhåll. Kopplat till arbetet kommer du också att ha kontakter med entreprenörer och kunder. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har god teknisk kompetens inom exempelvis mekanik, drift-, el- eller processteknik. För att lyckas i arbetet ställs krav på att du är engagerad, drivande, analytisk med god struktur i arbetet samt har ordningssinne och arbetar på ett säkerhetsmedvetet sätt. Ett tekniskt intresse och en förmåga att lösa problem är viktigt i denna roll. Vi ser gärna att du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och kan uttrycka dig bra i tal och skrift.

Kompetenskrav

  • Tekniskt inriktad gymnasieutbildning, yrkeshögskola, högskola
  • Erfarenhet från tjänst som drift- eller underhållstekniker inom områden som gas, VA, processindustrin eller energibranschen.
  • God teknisk kompetens inom exempelvis mekanik, drift-, el- eller processteknik.
  • B-körkort

Vi erbjuder dig

VafabMiljö står inför en stor och rolig utmaning och vi kan erbjuda en intressant arbetsplats där vi vill att våra medarbetare utvecklas för att driva VafabMiljös utveckling. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö.

Om du vill veta mer om tjänsten

Enhetschef Roger Engstrand 021-39 92 56.
HR-konsult Eva Schmidinger 021-39 39 73.
Facklig representant Anders Virsberg, SEKO, 021-39 92 49.

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Referensnummer: A693274.

Så här ansöker du

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag, dock senast 23 juli 2017. I denna rekrytering samarbetar vi med Västerås stad.

Du ansöker via denna länk

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till erbjudanden om annonser och rekryteringstjänster.

VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. VafabMiljö arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss!

Läs mer på http://www.vafabmiljo.se/