VafabMiljö söker Chaufförer, placering Fagersta

Vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Drivs du av att leverera service till våra medborgare och tycker att miljötänk är viktigt? Då tror vi att du är en av våra framtida chaufförer. Hos oss på VafabMiljö får du jobba tillsammans med härliga kollegor på en arbetsplats som präglas av gemenskap, lösningsfokus och öppenhet. Avdelningen Transport och logistik ansvarar bland annat för insamling av hushållssopor.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som chaufför på enheten Transport Hushåll kommer du samla in, väga och tömma hushållssopor. Du arbetar tillsammans med transportledningen som delar ut avvikande körningar. Dagens körning är förutbestämd och görs via Future/Mobile, som är vårt transportledningssystem. I arbetet som chaufför ingår också att dra fram och ställa tillbaka sopkärl samt tömma kärlen i fraktionsbilarna. De fordonstyper som används i arbetet är sidlastare och baklastare. Rengöring och tvätt av fordon sker både dagligen och veckovis och ingår i arbetet som chaufför.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom fordon och transport eller motsvarande erfarenhet. För att vara aktuell för tjänsten som chaufför krävs också BC-körkort samt Yrkeskompetensbevis. Eftersom det dagliga arbetet styrs via vårt transportledningssystem krävs grundläggande kunskaper inom IT. Vidare vill vi att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift och att du trivs att jobba tillsammans med andra samt att du har en god samarbetsförmåga. Vi vill att du ska kunna ge god service till våra kunder och våra medborgare och att du jobbar med devisen ”alltid bästa möjliga möte”. Tycker du om att reparera och åtgärda enklare fel på fordon är det givetvis ett plus.

Kompetenskrav

  • Gymnasieutbildning inom fordon och transport
  • Yrkeserfarenhet som chaufför
  • Grundläggande IT-kunskaper
  • Kan flytande svenska i både tal och skrift
  • Läsa av GPS
  • Yrkeskompetensbevis
  • BC-körkort

Det är meriterande om du har:

  • CE-behörighet
  • god lokalkännedom i Fagersta med omnejd

Vi erbjuder dig

Ett självständigt arbete på en mindre arbetsplats, i fina lokaler som ligger i Fagersta. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö.

Om du vill veta mer om tjänsten

Enhetschef Juhani Pyhälahti 021-39 92 37.
HR-konsult Elin Hofvander 021-39 38 36.
Facklig representant är Fredrik Lahti Transport 070-465 82 25.

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Så här ansöker du

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag, dock senast 22 november 2017. I denna rekrytering samarbetar vi med Västerås stad.

Du gör en digital ansökan via denna länk

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Om VafabMiljö

VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. VafabMiljö arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! Läs mer på www.vafabmiljo.se