Den nya faktura i Fagersta och Norberg

Den 1 maj tog VafabMiljö Kommunalförbund över sophanteringen i Fagersta och Norberg. Du har nu fått den första fakturan av VafabMiljö och den ser annorlunda ut mot vad du är van vid. Vi förklarar gärna hur vår faktura är uppbyggd.

Tidigare har Fagersta haft en avgift på fakturan. Det som är annorlunda nu är att Vafabmiljö har uppdelade taxor för grundavgift, tömning av matavfall och tömning av restavfall.

Faktura gäller fyra månader

Observera att denna faktura gäller en 4-månaders period och att det inte är en prishöjning. Nästa faktura kommer i oktober 2017. Från år 2018 kommer vi att fakturera varje kvartal, det vill säga januari, april, juli och oktober 2018.

Bra att veta

Här är 3 saker vi gärna förklarar lite extra:

  • hh betyder hushåll (till exempel: 2hh=2 hushåll som delar kärl).
  • Under Antal kan det stå 0,5 (delat kärl) eller 1,00 (ett kärl).
  • Moms är en separat rad på fakturan

Se VafabMiljös exempel faktura

Kontakta oss

Har du fler frågor går att kontakta VafabMiljös kundservice på telefonnummer 020 – 120 22 20. Under sommaren når du oss vardagar mellan kl 7-12 och kl 13-16. Efter den 4 augusti håller kundtjänsten öppet vardagar mellan kl 7 och kl 16.
Det går även att skicka ett meddelande till VafabMiljö via e-post kundservice@vafabmiljo.se så kontaktar våra medarbetare dig inom kort.

Ha en trevlig sommar!